Hirdetés

Rick és Michonne is látható a The Walking Dead folytatásának forgatásán készült fotón

|

A két karaktert legutóbb 5 évvel ezelőtt láthattuk együtt a képernyőn. Az új spin-off projekt összehozza őket.

Hirdetés

Akik kitartóan követték a The Walking Dead eseményeit, azok tudják, hogy 2018. novembere óta nem láttuk együtt Andrew Lincoln Rickjét és Danai Gurira Michonne-ját, csak a sorozat fináléjában bukkantak fel és nyerhettünk bepillantást abba, hova sodorta őket az élet.

Persze már az évadzáró előtt is tudtuk, hogy csak a fő szériát lövik le, spin-offokból bőven lesz, az egyikben Lincoln is visszatér. A forgatáson el is kapták, ahogy Gurirával játszott egy jelenetet.

Hirdetés

A @DeadCityAMC nevű profilnak köszönhetjük a fotót, amin tisztán látszik a két színész. Az események mögötti történetről még semmit sem tudunk, de látszólag egy nagyvárosban zajlik az akció, és a páros zombik elől menekül.

Az AMC szeretne kiadni egy Rick és Michonne főszereplésével készülő spin-off projektet 2024-ben, de előtte még kapunk sztorikat Maggie-vel és Negannal a The Walking Dead: Dead City-nek köszönhetően, idén június 18-ától.

Titeket mennyire érdekelnek még a The Walking Dead projektek?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)