Hirdetés

Rick és Morty - ezért nem rendelték még be az új évadot

|

Dan Harmon végre konkrét magyarázatot tudott adni arra, hogy miért nem kezdtek el még dolgozni a sorozat negyedik szezonján.

Hirdetés

A harmadik évadot követően hatalmasat nőtt a Rick és Morty népszerűsége, így a rajongók érthető módon eléggé megijedtek, amikor kiderült, hogy az Adult Swim nem rendelte be azonnal a sorozat negyedik évadát.

Hirdetés

Dan Harmon eleinte nem adott részletes magyarázatot arra, hogy ez miért lehet így, viszont Kevin Smith podcastjának legutóbbi epizódjában végre mondott valami konkrétabbat is:

"Nem akarom hallgatni egy Rick és Morty rajongótól sem, hogy »Harmon bement Smith műsorába és arról beszélt, hogy annyit pihen, amennyit akar«. Nem azért nem dolgozunk az új évadon, mert rájöttem, hogy nem kell megfelelnem senkinek (nevet). A szerződésről tárgyalunk, és ezúttal elég bonyolult a folyamat."

A nézettség és a népszerűség robbanásszerű növekedését elnézve nem nehéz találgatni, hogy Harmonék miért látják szükségszerűnek a szerződés újratárgyalását: nagyon valószínű, hogy szeretnének egy kicsit többet keresni a sorozaton és könnyen lehet, hogy az Adult Swim nehezen egyezik bele az új feltételekbe. Reméljük minél hamarabb megállapodnak, mert így is elég sokat kell várni egy új évadra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)