Hirdetés

Kiderült, mikor folytatódik a Rick és Morty 4. évada

|

Megtudtuk, mikor érkezik a következő öt rész, amit egy új előzetes vezetett fel.

Hirdetés

Pár napja már elkezdődött a Rick és Morty 4. évadának következő szeletének felvezetése, elvégre megnézhettünk egy igazán hajmeresztő szamurájos kisfilmet. Ekkor még nem tudtuk, hogy egészen pontosan mikor is folytatódik az aktuális szezon, de szerencsére nem kellett sokáig várni a konkrétumokra.

Hirdetés

Azóta ugyanis kiderült, hogy május 3-án tér vissza a sorozat az Adult Swimre. Ismételten öt rész érkezik, amelyek hetente kerülnek adásba. Egy darabig még biztosan nem maradunk egyébként Rick és Morty nélkül, elvégre az alkotók már bejelentették, hogy 70 új rész mindenképp elkészül. Persze ezekre még várnunk kell egy jó darabig, teljesen bizonyos, hogy a negyedik és az ötödik évad között hosszabb idő fog majd eltelni. Mindenesetre a májusi folytatásig bőven lesz még időnk párszor megnézni az új előzetest.

A trailer alapján nektek mennyire jön be a folytatás? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)