Hirdetés

Rick & Morty: a szamuráj és a sógun visszatért!

|

Ha Rick & Morty rajongó vagy, akkor remek ajánlatunk van a következő 5 perc 44 másodperced eltöltésére!

Hirdetés

Bár a Rick & Morty ötödik évada véget ért, a folytatás pedig valószínűleg csak jövő ősszel érkezik, az Adult Swim azért igyekszik tartani a lelket az elszontyolodott rajongókban - legutóbb például három rövidke ízelítőt kaptunk egy (nagyon) esetleges élőszereplős változatból, ahol nem mást, mint Christopher Lloydot, a Vissza a jövőbe filmek Dokiját csodálhatjuk meg a full berzerk módba kapcsolt Rick szerepében.

Hirdetés

A nálunk talán leginkább a The Seven Deadly Sins anime sorozatról ismert Studio Deen azonban készített egy "Samurai & Shogun" névre keresztelt extra epizódot (ami a magyar HBO GO-n is megtalálható a vendégalkotók munkáit összegyűjtő "Rick & Morty különkiadás" minisorozat első részeként), melynek képi világán túl legérdekesebb vonása az, hogy a hivatalos kánon része. Most ehhez érkezett meg a folytatás.

Így a videó alatt kicsit talán már későn szólunk, hogy a képzeletbeli feudális Japánban játszódó epizódban a Kuroszava filmek (vagy épp a Ghost of Tsushima) legszebb pillanataira fókuszáltan meglehetősen magas a szétspriccelt vér/suhogó penge arány, de hát nagy gyerekek vagytok már, majd a kommentszekcióban kiírjátok magatokból a traumát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)