Hirdetés

Annyira megőrültek az emberek a Rick and Mortyban említett szósz miatt, hogy már egy bekeretezett fotóért is fizetnek

|

A McDonald's a nagy érdeklődésre való tekintettel, a Rick and Morty rajongók nyomására egy napra visszahozta a Mulán mozikba kerülésekor forgalmazott szecsuáni szószt, de az esemény tragikusan sikerült.

Hirdetés

Korunk egyik legjobb sorozata a Rick and Morty. Ha még nem nézitek, kezdjétek el, ahogy lehet, viszont igyekezzetek épeszűek maradni.

Hirdetés

A harmadik évad elején Rick indulatosan taglalja Mortynak, hogy minden, ami történt, azért történt, hogy a McDonald's által évekkel ezelőtt, limitált ideig árult szecsuáni szószból még többet szerezzen. A készítők ezzel nyilván Rick üres életét akarták még jobban hangsúlyozni, viszont a rajongók zombik módjára követelték a gyorsétteremtől, hogy hozza vissza a mártogatóst.

A napokban ez megtörtént, egyetlen napig kapható volt a szecsuáni szósz az Egyesült Államokban, viszont nagyon sok helyen nagyobb volt a kereslet, mint amekkorával számoltak, így rengeteg dühös rajongó örjöngött, amiért neki már nem jutott. Volt, ahol ki kellett hívni a rendőrséget, mert a tömeg azt skandálta, "Szószt akarunk!".

Az egész véget érhetett volna internetes panaszáradattal és a cég bocsánatkérésével, de mivel a világhálóhoz egyaránt hozzáférhetnek a kiváló üzleti vénával rendelkező és a rossz pénzügyi döntéseket hozó emberek, megjelentek eBayen a szószcsomagok horribilis árakon. Na de még ha csak azok... Egy különösen kreatív ifjú a szószról készült fényképet árulja bekeretezve, 9,99 dollárért. Rossz minőségű, egy szimpla HP Deskjet 2600 nyomtatóval kinyomott képről van szó. Elengedhetnénk, elkönyvelhetnénk jó poénnak, de a cikk megírásának pillanatáig 22 darabot sikerült eladni. A Polygon megkérdezte az eBay-től, az adatlapon szereplő infók a valóságot tükrözik-e, a cég pedig azt monda, nincs okuk ennek ellenkezőjét hinni. 

Szerettünk volna még jobban elkeseredni, ezért rákerestünk, mit mennyiért árulnak. A limitált kiadású, 1000 példányban nyomott poszterből 658 065 forintért is lehet venni egyet, sószból 394,840 forint a legdrágább ajánlat, viszont ezért kettő is jár. Persze nem muszáj a világ összes pénzét elkölteni, 17-18 ezerért is lehet már egy szószt venni, de vigyázzatok, mert néhány ajánlat csak a szószról készült képre vonatkozik, keret nélkül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)