Hirdetés

Ridley Scott szerint az Alien sorozatnak egy szinten kellene lennie a Star Wars-szal

|

A rendező a korábbiak ellenére most derűlátó a franchise kapcsán. Azt mondjuk elismeri, hogy változásra van szükség.

Hirdetés

Az Alien: Covenant tavalyi pénzügyi bukását követően Ridley Scott bejelentette, hogy részéről ennyi volt. Akkor azt mondta, nincs több erő a szörnyetegben, de újabban egészen más az álláspontja.

Hirdetés

A közelmúltbéli interjúiban azt nyilatkozta, hogy a franchise még fenntartható lenne, de inkább az AI-irányba vinné a sztorit, mintsem az Alienre fókuszálna. A Toronto Sunnak adott nyilatkozatában is a széria jövőjéről beszélt.

"Nincs ok arra, hogy az Alien ne legyen legalább annyira népszerű, mint a Star Trek vagy a Star Wars. A következő kérdés az, hogy a szörnyeteg fejlődésével foglalkozzunk-e vagy keressünk valamilyen új irányt? Szerintem a híres bestia evolúciójával foglalkoznod kell, hiszen ő a valaha volt legjobb szörny."

Akárhogy is, az Alien franchise sorsa most a Disney kezében van. Scott azt nyilatkozta ezzel kapcsolatban, hogy "a Disney hülye lenne nem csinálni több Alien filmet". A Covenant tavalyi 240 milliós bevétele azért elég alacsony ahhoz, hogy erős megfontolásra késztesse az öltönyös döntéshozókat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)