Hirdetés

Ridley Scott szerint kezd kifulladni az Alien-franchise

|

A legendás rendező úgy gondolja, hogy ideje változtatni néhány dolgon.

Hirdetés

Az elmúlt évek, évtizedek során rengeteg alkotásban, számos formában láthattuk az ikonikussá vált lényt, legutóbb a felemásan sikerült Alien: Covenant című filmben, azonban most úgy tűnik, hogy a folytatásban már más dolgokon lesz a hangsúly.

Hirdetés

Könnyen előfordulhat, hogy a készülő Alien: Awakening már csak a címében fogja tartalmazni a lény nevét, ugyanis Ridley Scott nemrég arról beszélt, hogy az alien téma már elfáradt, ezért itt az idő valami új dolgot behozni, mint ahogy tette Dennis Villeneuve is a Blade Runner 2049 esetében.

Nem tudni, hogy ez pontosan mit jelent majd a következő filmre nézve, de az Alien filmek atyja arról is beszélt, hogy a folytatásban a xenomorphok helyett inkább az androidokra szeretne fókuszálni.

Szerintetek is ideje irányt váltania az Alien-sorozatnak? Ez lenne a megoldás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)