Hirdetés

Ridley Scott páros lábbal szállt bele a szuperhősfilmekbe

|

A rendező elég cifrán körülírta, mit gondol ezekről az alkotásokról. Nem finomkodott, az biztos.

Hirdetés

Korábban sem voltak éppenséggel népszerűtlenek, de a Marvel és a szintén univerzumépítésbe fogott konkurensek valóságos dömpinget idéztek elő szuperhősfilmekből, ami a közönség egy jelentős részének természetesen a kedvére való, de akadnak bőven olyanok is, akik kritikát fogalmaznak meg a jelenséggel kapcsolatban.

Egy random Twitter-bejegyzésnél vagy Facebook-posztnál pedig jóval többet nyom a latba, amikor egy olyan neves rendező teszi ezt, mint Martin Scorsese, ráadásul mint most kiderült, egy másik legendás filmes is osztja a véleményét.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy az Alien, a Szárnyas fejvadász, és a jóval frissebb Az utolsó párbaj rendezője, Ridley Scott sem szívleli a mostanában divatos szuperhősfilmeket. Scott a Deadline-nak adott egy interjút A Gucci-ház kapcsán, és a beszélgetés során szóba kerültek a szuperhősökről szóló alkotások is.

"Kib*szottul unalmasak, mint a sz*r. A forgatókönyveik rohadtul nem jók."

- fejtette ki véleményét nem túl burkoltan Scott.

A rendező úgy véli, hogy ő csinált már korábban három olyan szuperhősfilmet, amelyeknek jó volt a forgatókönyvük. Az egyik az Alien Sigourney Weaverrel, a másik a "kib*szott" Gladiátor, a harmadik pedig Harrison Ford. Utóbbi esetében valószínűleg a Szárnyas fejvadászra gondolhatott.

Scott szerint a szuperhősös filmeket javarészt a különleges effektusok mentik meg, és azon tűnődött, hogy vajon miért nincs ezeknek a filmeknek jobb történetük.

Ti egyetértetek az Alien rendezőjének kritikájával? 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)