Hirdetés

Ridley Scott új sorozatában egy gyilkos android neveli fel az utolsó embereket

|

Befutott a Raised By Wolves legújabb előzetese, Ragnar Lothbrok ezúttal egy androiddal veszi fel a harcot.

Hirdetés

Hamarosan elstartol Ridley Scott nagyszabású új sorozat, az HBO Maxre készített Raised By Wolves. A széria alapvetése szerint az embereknek el kell hagyniuk a pusztulásra ítélt Földet. Létezik azonban egy másik bolygó, ami alkalmas az emberi életre. Itt neveli ember gyermekeit két android "Apa" és "Anya". Alapvetően békés hétköznapjaikat egy konfliktus zavarja meg, a közeli emberi kolóniában háború robban ki.

Hirdetés

Az emberek a jelek szerint el akarják szakítani a gyerekeket android szüleiktől, illetve az is kiderül, hogy "Anya" korábban gyakorlatilag egy tömegpusztító fegyverként tengette mindennapjait. Nem mellékesen felbukkan a sorozat emberi főszereplője, Travis Fimmel, mindenki kedvenc Ragnar Lothbrokja is. A trailert nálunk természetesen magyar felirattal nézhetitek meg.

A Raised by Wolves az HBO Maxen fog debütálni, tehát nálunk az HBO GO-n kell majd keresnetek szeptember 4-én. Ekkor rögvest megkapjuk az első három részt, de természetesen még csak feliratos formában. A szinkronos epizódokra később számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)