Hirdetés

Rikító képeken Margot Robbie és Ryan Gosling, vagyis Barbie és Ken

|

Esküszünk, hogy nem mi babráltunk a színekkel.

Hirdetés

Halványan még emlékszem arra, hogy az oviban a Barbie két típusa volt végtelenül menő a lányok körében: a Malibu Barbie, jelentsen ez bármit is, és a görkorcsolyás verzió. Nos, az utóbbiról már biztosan tudjuk, hogy benne lesz az élőszereplős Barbie filmadaptációban is, ugyanis az alábbi képeken Margot Robbie és Ryan Gosling vakító neon görkoris szettben látható. 

Egyelőre tényleg még mi is csak keressük a szavakat, maradjunk annyiban, a végeredmény hű maradt az eredeti játékfigurákhoz.

Hirdetés

Elvileg egészen konkrétan a "Hot Skatin" Barbie és Ken figurák előtti főhajtás az alábbi jelmez. Az eredeti játékok így néztek ki:

Ezek pedig már a készülő Barbie film képei:

Nagyjából egy év múlva, 2023 júliusában érkezik meg a mozikba a Barbie film, amiben a két főszereplőn kívül többek között Will Ferrell is felbukkan majd.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)