Hirdetés

3 from Hell - megjelent Rob Zombie legújabb filmjének első trailere

|

A zenész-rendezőtől megszokott brutális stílusra számíthatunk.

Hirdetés

Még idén debütálni fog a mozikban Rob Zombie legújabb alkotása, a 3 from Hell című horrorfilm. A 2003-as House of 1000 Corpses (Az 1000 halott háza) és a 2005-ös The Devil's Rejects (Az 1000 halott háza 2. - A sátán bosszúja) folytatásában visszatér a három brutális főszereplő, de felbukkan a korábban a Trónok Harca Éjkirályát alakító Richard Brake, valamint az elnyűhetetlen Danny Trejo is. 

Hirdetés

Hamisítatlan Rob Zombie-féle hentelésre számíthatunk, ezt már az első előzetes is azonnal egyértelművé teszi a számunkra. Akinek bejön az efféle móka, az bizony már most előre dörzsölheti a tenyerét. Rob Zombie nyilatkozatai alapján brutalitásból, vérből és őrületből ebben a filmjében sem lesz hiány. Nézzétek meg a trailer ti is alább.

 Nektek hogy tetszik a látottak alapján a 3 from Hell?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)