Hirdetés

A kisfiú, aki Robert Downey Jr-tól kapott egy új karprotézist

|

Próbáld meg nem elsírni magad, ahogy maga Iron Man ad át egy 3D-s nyomtatással készült protézist egy hétéves kisfiúnak. Nem baj, ha nem sikerül.

Hirdetés

Nem volt könnyű ez a hét, de most már végre péntek van, úgyhogy egy igazán különleges történettel szeretnénk visszaadni a hétköznapokon egyre nehezebben fenntartható hiteteket az emberiségben.

Illetve újra bebizonyítani, amit már egyébként is tudtok: Iron Man a legjobb arc a világon. Az alábbi videóban azt láthatjátok, ahogy Robert Downey Jr. - természetesen Tony Starkként - találkozik egy Alex nevű kisfiúval, akinek hiányzik a jobb karja. A mi kedvenc szuperhősünk pedig átad neki egy egyedi 3D nyomtatással készült bionikus protézist, amit aztán ki is próbálnak.

A videót - és magát a kezdeményezést - a The Collective Projectnek köszönhetjük, viszont érdemes megemlíteni az Iron Man-kart elkészítő Limbitless Solutions-t is. Az önkéntes csoport különböző 3D nyomtatott bionikus végtagokat készít és a terveket mindenki számára elérhetővé teszi. Albert Manero, a csoport alapítója elmondta, hogy az alapanyagok csak 350 dollárba kerülnek, szemben más protézisekkel, amikért akár 40 000 dollárt is elkérnek. Alex karját egyébként teljesen ingyen csinálták meg, ők dobták rá össze a pénzt.

"Mindannyian hiszünk abban, hogy senkinek sem szabadna egy olyan gyermekből profitálnia, akinek egy kézre van szüksége" - nyilatkozta Manero.

Nyilván ez mindenkinek nagyon jó reklám, de ilyenkor valahogy ez nem tud zavarni. Bárcsak minden reklám ilyen lenne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)