Hirdetés

A rajongók petíciót indítottak Robert Downey Jr. Oscar-jelöléséért

|

Vannak, akik nem nyugodtak bele abba, hogy a Disney nem kampányol Robert Downey Jr. arany szobrocskájáért.

Hirdetés

Összesen 12 kategóriában akarja ringbe küldeni a Disney a Bosszúállók: Végjátékot a következő Oscar-gálán (többek között a legjobb film, a legjobb rendező és a legjobb adaptál forgatókönyv tekintetében is szeretnének jelölést kiharcolni), sokak meglepetésére azonban Robert Downey Jr. legjobb színészi jelölése nem tartozik ezek közé. 

Hirdetés

Ahogy azt sejteni lehetett, Downey Jr. munkásságának rajongói ezt nem vették jó néven, és rögtön be is izzítottak egy internetes petíciót (nem mintha az esetek többségében ennek bármiféle hatása is lenne). Az azért a petíció szövegéből is kiderül, hogy az aláírók tisztában vannak vele, nem tudnak közvetlen hatást gyakorolni a jelölésért is felelős Akadémiára, de mindenképpen szeretnék valahogy emlékeztetni az illetékeseket arra, milyen nagy hatással volt a nézőkre Robert Downey Jr. alakítása. 

Amennyiben szeretnétek, ide kattintva tudjátok ti is aláírni a petíciót. Egyelőre azonban nem dübörög gőzerővel a kezdeményezés. Szerintetek is megérdemelne egy Oscar-jelölést Robert Downey Jr. a Tony Starkként nyújtott alakításáért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)