Hirdetés

Robert Downey Jr. eleve nem is akart kampányolni azért, hogy Oscar-díjat kapjon Vasember szerepéért

|

A jelek szerint a színész nem akar mindenáron szobrocskát kapni azért, ahogy eljátszotta az MCU-ban Vasembert.

Hirdetés

Hosszú évekig Tony Stark, vagyis ismertebb nevén Vasember volt a Marvel filmes univerzumának egyik központi karaktere, ám sajnos nem élte túl a Bosszúállók: Végjáték eseményeit. A rajongók egy része picit fel is háborodott és petíciót indított, amiért a Disney nem jelölte a karaktert játszó színészt Oscar-díjra, de most kiderült egy fontos részlet, ami azért árnyalja a helyzetet.

Hirdetés

Robert Downey Jr. nemrég a The Howard Stern Show vendége volt, és a beszélgetés során szóba került az is, hogy még sosem kapott Oscar-jelölést az MCU-ban nyújtott alakításáért. A színész nyilatkozatából kiderült, hogy ő nem akart belemenni ebbe az egész kampányosdiba, tehát a jelek szerint nem is bánja túlzottan a jelölés hiányát.

A Disney egyébként összesen 12 kategóriában indítja el a Bosszúállók: Végjátékot, így többek között a legjobb rendezőért, illetve a legjobb eredeti filmzenéért is szeretne egy-egy szobrocskát szerezni neki. Akadnak olyan kategóriák, amelyekben akár komoly esélye is lehet a filmnek bezsebelni egy díjat, úgyhogy kíváncsian várjuk, hogyan végződnek a kampányok.

Szerintetek Oscar-díjat érdemel Robert Downey Jr. Tony Stark szerepéért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)