Hirdetés

Robert Downey Jr. szeretné, ha a Sherlock Holmes Marvel-szintű franchise-zá válhatna

|

Filmes univerzumot építene Robert Downey Jr., szerinte a Sherlock Holmes legendárum ehhez bőven elég táptalajt biztosít.

Hirdetés

A Fast Company Innovation Festivalon mesélt arról Robert Downey Jr., hogy szeretné bővíteni a Sherlock Holmes filmek világát, tulajdonképpen egy új moziverzumot akarna ezzel létrehozni az MCU mintájára - nem mintha olyan sokan vették volna már sikeresen a Marvel receptjének lemásolásában rejlő akadályokat. 

Downey és felesége kiemelték, hogy egy "hétköznapi" harmadik rész helyett inkább egy olyan mozival folytatnák a Sherlock kánont, ami egy egész filmes univerzumot indíthatna be. A közös világban helyet kapó későbbi produkciók pedig akár az HBO vagy az HBO Maxen is debütálhatnának. 

Hirdetés

Ez a megoldás szemmel láthatóan egyébként a Warnernek is tetszik, hiszen a 2022-re csúszott The Batmanhez érkezik majd egy rendőrös spin-off sorozat, míg a James Gunn-féle új The Suicide Squad egyik karaktere, a John Cena által alakított Peacemaker is saját tévésorozatot kap. Robert Downey Jr. az ígérte, nem csak szolgai módon akarják lemásolni a Marvel-modellt, ami mindenképp dicséretes, és egyben garanciát is jelenthet arra, hogy kellő odafigyelés mellett egyengetik majd a projekt életútját, szépen lassan. 

A Sherlock Holmes 3 mindenesetre már mindenképp elkészül. A filmet Dexter Fletcher rendezi, és a jelenlegi tervek szerint 2021. december 22-én érkezik meg az amerikai mozikba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)