Hirdetés

Fear The Walking Dead - ha akciót szeretnél, ezt nézd!

|

Maga Robert Kirkman árult el néhány dolgot arról, hogy milyennek is kell majd elképzelni a The Walking Dead kistestvérét.

Hirdetés

A töretlen népszerűségű The Walking Dead már a hatodik évadához közelít, a sorozat kisebbik testvérét még csak most kezdték el forgatni, Robert Kirkman pedig szokásához híven személyesen felügyeli a folyamat minden lépését. Most végre egy rövid videót is kaptunk, amelyben maga a mester beszél arról, hogy miként is kell ezt a sorozatot majd elképzelni.

A Fear The Walking Dead című sorozatról eddig a nagyon találó nevén kívül nem sokat tudtunk és míg ez továbbra is így van, azért most már egy kicsit jobb képet kapunk arról, hogy mi is a cél ezzel a sorozattal: "Számítunk rá, hogy a sorozat rajongói már bizonyos elvárásokkal fognak majd nekiülni. Szeretnénk megadni nekik azt az igazi The Walking Dead érzést, hogy aztán rögtön ki is ránthassuk alóluk a szőnyeget."

A Fear The Walking Dead ugye Los Angeles-ben fog játszódni közvetlenül a vírus elszabadulását követően, a készítők szerint pedig ezeknek a változásoknak köszönhetően eléggé más hangulata lesz majd az új szériának, jóval akciódúsabb lesz, ellenben az elődjével, ahol már inkább csak a drámán van a hangsúly.

Izgatottan várjuk. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)