Hirdetés

Így fog kinézni Robert Pattinson Batman ruhájában

|

Ha féltetek, hogy az egykor tinibálványnak nem áll jól a denevérkosztüm, akkor most megnyugodhattok, Pattinson remekül fest maszkos igazságosztóként.

Hirdetés

Már elkezdődtek Matt Reeves Batmanjének munkálatai, amiről annak ellenére nem tudunk szinte semmit, hogy egy igazi sztárparádét láthatunk, ha a stáblistára pillantunk. Sokan aggódtak, hogy Robert Pattinson nem lesz megfelelő a Sötét Lovag szerepére, és ugyan a karakterét még nem ismerjük, a most közzétett tesztvideón látható, hogy a denevérkosztüm kifejezetten illik hozzá.

Hirdetés

Most, hogy a Ragadozó Madarak - vagy hívják újabban bárhogy - is elhasalni látszik a mozikban, ismét egyel távolabb kerültünk attól, hogy a Warnernek sikerüljön egy a Marveléhez hasonló egységes univerzumot felépítenie a DC hősei köré.

Persze mi drukkolunk nekik, a következő ez irányú törekvésük, a készülő Batman pedig már csak a szereplőgárdájával bizakodásra ad okot. A vásznon feltűnik majd Zoë Kravitz, mint Selina Kyle, Collin Farell-t Pingvin szerepében láthatjuk, Andy Serkis pedig a Wayne család hűséges inasának küllemét ölti magára. 

Persze alapvetően mindenki arra kíváncsi, hogy a címszereplőt alakító Robert Pattinson hogyan állja meg a helyét a milliárdosból lett szuperhős maszkja mögött. A Rendező Matt Reeves, most egy tesztfelvétellel kedveskedett a nyilvánosságnak, így lehet egy kis fogalmunk arról, hogy milyen Batmanre számítsunk:

A bejegyzés alatti kommentekből kitűnik, hogy az emberek Ben Afflecket követelik vissza, amit mérsékelten értünk, hisz az ő jelenléte a DCEU-ban sem volt egy kifejezett dicsőségmenet. Valószínűleg az internet még mindig nem bocsátotta meg Pattinsonnak, az Alkonyat filmeket, noha a színész már bebizonyította, hogy sokkal több van benne egy üresfejű tinibálványnál. 

Mi mindenképpen bizakodóak vagyunk, hiszen jó végre egy újabb színészt látni az ikonikus maszk mögött, és várjuk, hogy egy újfajta Batman csatlakozhasson a filmtörténet maszkos igazságosztóihoz. Erre meg is van az esély, hiszen a rendező elmondta, hogy ezúttal sokkal nyomozósabbra vennék a figurát, visszatérve ezzel a karakter képregényes gyökereihez. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)