Hirdetés

Robert Pattinson Batmanje magyarul is odacsap

|

Már szinkronosan is megnézhetjük a The Batman legutóbbi trailerét.

Hirdetés

Tim Burton, Joel Schumacher és Christopher Nolan után Matt Reeves (Cloverfield, Engedj be!, A majmok bolygója-filmek) is megpróbálkozik a saját elképzelésében bemutatni az egyik legismertebb igazságosztót, ugyanakkor elődjeivel ellentétben nem tervez eredetfilmet készíteni, viszont veterán Denevérembert sem kapunk tőle. Az ő hőse (Robert Pattinson megformálásában) már nem újonc, de még a pályája elején jár, ami azzal jár együtt, hogy bizony a bűnözőknek is keményen odacsap. 

Hirdetés

Már számos képpel és kedvcsinálóval szoktathattunk magunkat ahhoz, hogy milyen lesz a Reeves által elképzelt Gotham (legutóbb egy temetéses jelenet keretében), viszont a Warner Bros. marketingesei még így sem árultak el mindent arról, hogy mi vár ránk Rébusz (Paul Dano) ténykedése nyomán. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy milyen magyarul a film második előzetese vagy csak újra szeretnétek látni a bőregeret akció közben, akkor itt a lehetőség: 

A legújabb Batman filmre március 3-tól ülhetünk be a hazai mozikba, a mellékszerepekben pedig olyan színészek kaptak helyet, mint Zoe Kravitz, Colin Farrell, Andy Serkis, John Turturro, Jeffrey Wright, Peter Sarsgaard és Barry Keoghan. 

Ti be fogtok ülni rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)