Hirdetés

Robert Pattinson koronavírusos, leállt a The Batman forgatása

|

A munkálatokat nemrég kezdték újra, így viszont nem tudják folytatni.

Hirdetés

Ha minden igaz, valamikor augusztus közepe tájékán indult újra a The Batman forgatása, amit a koronavírus miatt kellett korábban szüneteltetni. A film a tervek szerint 2021. októberében kerül a mozikba, azonban a folyamatokat még hátráltathatja a fertőzés - pláne úgy, ha az egyik legfontosabb stábtag kapja el.

Hirdetés

Vanity Fair egy megbízható, a projekthez közeli forrásra hivatkozó beszámolója alapján pár nappal azután, hogy elkezdődött a munka, Robert Pattinsonnál tünetek jelentkeztek, és COVID-19-cel diagnosztizálták. A Warner Bros. ugyan nem árulta el, hogy valóban a színész lett-e beteg, de közleményben annyit közölt, hogy az egyik stábtag tesztje pozitív lett, és a protokollnak megfelelően elkülönítették, a forgatást ideiglenesen szüneteltetik. 

Remélhetőleg a színész gyorsan megbirkózik a betegséggel, és a vírus más, nélkülözhetetlen stábtagot nem dönt ágynak. Ha mégis, mielőbbi felépülést kívánunk nekik innen, ti pedig legyetek óvatosak, fertőtlenítsetek, viseljetek maszkot, ami a szátokat és orrotokat takarja, és ne (csak) olyat, mint Batman. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)