Hirdetés

Robert Pattinson szó szerint belebújt minden korábbi Batman bőrébe

|

A legújabb feldolgozásban Batmant alakító Robert Pattinson érdekes módon készült a szerepre, amit először kicsit máshogy próbált eljátszani, mint elődei.

Hirdetés

Már csak két hetet kell várnunk, és megérkezik a The Batman, amiben a Matt Reeves rendezésével, Robert Pattinson, Zoe Kravitz, és Paul Dano főszereplésével élhetjük át újra - igaz, most kicsit másképp - Bruce Wayne küzdelmét Gotham gonosztevőivel.

Ennek kapcsán a címszerepet játszó Pattinson valószínűleg éjt nappallá téve adja az interjúkat, amikor pedig Amerika egyik népszerű késő esti talk show-jában járt, kifejezetten mókás részleteket is megosztott az alakításra történő felkészüléséről és arról, hogyan jött bele a hipergazdag szuperhős szerepébe.

Hirdetés

Az Alkonyat-filmek után független filmekben bizonyító, majd az utóbbi években ismét nagyobb költségvetésű projektekben részt vállaló Pattinson többek között egy fura rituáléról is mesélt a Jimmy Kimmel Show-ban adott interjújában, amikor az összes korábbi Denevérember ruháját felpróbálta, még akkor is, ha azok méretben abszolút nem passzoltak hozzá. Ebből néhány mókás jelenet is kerekedett.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

"Mindet felpróbáltam. Mindegyiken érzed még az adott színész izzadságának a szagát. Azt hiszem, a fejed mérete, ami igazán meghatározó, de például a testméret tekintetében Val Kilmeré közelebb állt hozzám, a fej pedig Clooney-éhoz. Szóval kicsit Frankeinstein-stílusban összepárosítottam őket. De egyik sem volt igazán a méretem, szóval ott álltunk, három jelmezes kollégával, akik próbálják belepréselni a lábad egy harmincéves, habból készült jelmezbe, ami szétesik, ahogy felveszed"

- mondta a színész.

De Pattinson arra is visszaemlékezett, hogyan alakult ki az előadásmód, amiből a The Batman trailereiben már kaphattunk egy kis ízelítőt. Ennek kapcsán elmondta, hogy megpróbált egy kicsit újítani, de ezzel a próbálkozásával idővel felhagyott.

"Alapvetően más akartam lenni, mint az összes többi Batman, szóval arra gondoltam, hogy mivel mindenki ezt a mogorva, reszelős hangot használta, az ellentétét fogom csinálni, és kifejezetten suttogós leszek. Úgyhogy ezzel próbálkoztam az első két héten, és elképesztően pocsékul nézett ki. Szóval szóltak nekem, hogy hagyjam abba. Aztán kiderült, hogy Christian Bale is ezzel próbálkozott a Batman: Kezdődikben.

A The Batman, amit 2022. legjobban várt filmjei közé is beválogattunk, március 3-án mutatkozik be a magyar mozikban, ha pedig szinkronnal tervezitek megnézni, már abból is kaphattok ízelítőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)