Hirdetés

Robert Pattinson lehet az új Batman

|

A 32 éves színész lehet a valaha volt legfiatalabb Batman, persze ennek nem mindenki örül.

Hirdetés

Mivel az Afflecktelenített The Batman idén nyáron már pre-production fázisba kapcsolna, itt lenne az ideje megtalálni az új címszereplőt. A legfrissebb jelentések szerint Matt Reeves és a Warner Bros. azt szeretné, hogy az Alkonyat sztárja, Robert Pattionson húzza magára Bruce Wayne öltönyét.

Hirdetés

Bár egyelőre még semmi sem hivatalos, a Variety forrása azt állítja, hogy Pattinson van a lista tetején, és nincs már messze a végleges megegyezés. Ha ténylegesen Pattinson kapja a szerepet, akkor a 32 évével ő lesz a legfiatalabb színész, aki eljátszhatta Batmant.

Amint kiderült, hogy Pattinson lehet az új köpenyes igazságosztó, több petíció is megnyit a Change.org oldalán, leginkább azzal a céllal, a rajongók kimutathassák ellenérzésüket a választással szemben, de egyelőre gyér aktivitással futnak.

Ti mit szóltok Robart Pattinsonhoz? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)