Hirdetés

A The Mandalorian forgatása előtt Robert Rodriguez babákkal játszotta el Boba Fett nagyjelenetét

|

Számos meglepetést és emlékezetes pillanatot tartogatott nézői számára a The Mandalorian második évada. Sokak kedvence lett az a jelenet, amelyikben a hírhedt fejvadász egy bottal lerendez egy szakasznyi rohamosztagost.

Hirdetés

Régóta pletykálták, és valóban bekövetkezett, amire sok rajongó várt: Boba Fett nemcsak hogy visszatért az élők közé, hanem egyúttal fontos, a karakter hírnevéhez valóban méltó szereplővé nőtte ki magát néhány epizód alatt.

Ugye mindannyian emlékezünk arra, hogy a mandalori páncélt viselő fejvadászról annak idején úgy kellett elhinnünk, hogy veszedelmes figura, hogy egyetlen, a hírnevét alátámasztó megmozdulása sem volt a filmvásznon, látszólagos halála pedig egyenesen burleszkbe illő volt.

Hirdetés

A The Mandalorian végre helyrehozta Lucasék hajdani hibáját, valóban badass figurává gyúrták a Temuera Morrison által megformált Boba Fettet, aki a Chapter 14: The Tragedy címet viselő epizódban megmutatta, mire képes egyetlen gaffi bottal egy szakasznyi felfegyverzett rohamosztagos ellen. Gideon embereinek esélyük sem volt, Fett szélvészként csapott szét közöttük.

Még jóval azelőtt azonban, hogy az ominózus snittet is magában foglaló harcjelenetet leforgatták volna, az epizód rendezésével megbízott Robert Rodriguez bemutatta a sorozatot felügyelő Jon Favreau-Dave Filoni párosnak, miként is fest majd a három oldalon elterpeszkedő, kilenc perces csörte Gideon moff rohamosztagosai és a velük szemben felsorakozott Mando, Boba és Shand között.

A vizualizációhoz jobb híján a saját hátsó kertjét használta, bevetett egy seregnyi Star Wars akciófigurát, és még a srácait is jelmezbe öltöztette. Elmondása szerint Filoni el volt ájulva a prezentáció láttán. Reméljük egyszer a közönség is megtekintheti majd, de szerintünk valahogy így festhetett az egész, mint az Űrgolyhók fenti jelenetében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)