Hirdetés

Robert Rodriguez bízik az Alita 2 megvalósulásában

|

A rendező szerint talán a Disney+ lehet a folytatás megmentője.

Hirdetés

Ha van film, aminek a folytatásáért a készítők és a rajongók is rendületlenül küzdenek, az az Alita: A harc angyala. Így van ezzel a produceri feladatokat ellátó James Cameron, a főszereplőt megformáló Rosa Salazar, a mellékszereplők egyikét alakító Christoph Waltz és a nézők is.

A közösségi kampányolás mellett ugyanis a leglelkesebb fanok felbéreltek egy repülőt is, hogy szálljon el az Oscar-díjátadó helyszíne fölött egy szalagot húzva, amin a #AlitaSequel és #AlitaArmy hashtagek díszelegtek. 

Hirdetés

A kitartás talán meghozza a gyümölcsét, ugyanis a filmet rendező Robert Rodriguez derűlátón nyilatkozott a Forbes-nak, amikor megkérdezték tőle, hogy az Alita 2 megvalósulhat-e a Disney+-ra (a Disney ugyebár felvásárolta a 20th Century Foxot, amely a cliffhangerrel végződő első részért felelt). Rodriguez szerint bármi lehetséges. Miután a Disney bekebelezte a Foxot és ott van a Disney+ szolgáltatásuk, ez mindenképpen megér egy beszélgetést. A rendező tisztában van vele, hogy sokan szeretnék látni a következő filmet, ő pedig szívesen megcsinálná, és úgy hiszi, hogy a streaming sok lehetőséget megnyitott, például a folytatásokét is. Ez egy már eladott koncepció, rendelkezik egy felépített nézőbázissal és olyan módon lehetne eljuttatni hozzájuk, ami számukra a legkönnyebben fogyasztható, tehát ez nem rossz ötlet. 

Bár Christoph Waltz korábban aggodalmát fejezte ki aziránt, hogy az Alita nem passzolna a Disney családbarát streaming szolgáltatásába, azonban azóta a vállalat bejelentette a Start, ami kifejezetten a felnőtt cuccokat kínálja majd az előfizetőknek a tengernyi tartalommal bővülő Disney+ mellett, szóval lenne helye a harc angyalának is. Ti örülnétek neki, ha elkészülne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)