Hirdetés

Robert Rodriguez és bébi Yoda közösen promózzák a The Mandalorian 2. évadát

|

A Disney+ Star Wars sorozatának második szezonja több különlegességet is tartogat.

Hirdetés

Bár egyelőre a The Mandalorian közösségét az tartja lázban, hogy tényleg Rosario Dawson fogja-e alakítani Ahsoka Tanót a második évadban, azonban ezen kívül is számos kérdés van még a folytatást illetően. Annyit már tudunk, hogy elvileg a forgatás már véget ért, a stáb végzett a helyszíni felvételekkel és az utómunka van csak hátra, ám az még nem világos, hogy kik rendezik az egyes epizódokat.

Hirdetés

A Star Wars napnak köszönhetően egyel kevesebb a kérdőjelek száma, ugyanis Robert Rodriguez (Sin City, Alita: A harc angyala), Twitteren büszkélkedett el vele, hogy az a megtiszteltetés érte őt, hogy az univerzum legnagyobb sztárját rendezheti - utóbbi alatt pedig természetesen bébi Yodára (persze nem ez a neve, de a Google így szereti, így írjuk) gondolt, akiről most láthatjuk az első második évados fotót. 

De nem csak Rodriguez árulta el, hogy részese a projektnek. A Hangya film rendezője, Peyton Reed szintén Twitteren leplezte le, hogy ő is kivette a részét a The Mandalorian második szezonjából: 

A Collider összegezte, hogy Rodriguez és Reed mellett olyan neveket találhatunk még a rendezők listáján, mint Deborah Chow (Az uralkodónő), Rick Famuyiwa (Kábszer), Dave Filoni (Star Wars - A klónok háborúja, Star Wars: Lázadók), Bryce Dallas Howard (Jurassic World) és a Star Wars filmet rendező Taika Waititi

Ti várjátok már a folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)