Hirdetés

Robert Rodríguez kedvenc színésze is megkapta saját The Book of Boba Fett plakátját

|

Rodríguez szinte minden munkájában felbukkant, nem maradt ki a Star Wars: The Book of Boba Fettből sem.

Hirdetés

Danny Trejo egy csodálatos ember. Amikor a Borderlands 3 sajtóúton voltam Los Angelesben, az egyik este az ő éttermében vacsoráztunk, és épp toltuk be az arcunkba a csodálatos burritókat, mikor egyszer csak ott állt mellettünk maga Machete, aki végtelenül közvetlen volt minden vendéggel, gond nélkül fotózkodott velük, és tényleg mindenkihez volt pár kedves szava. 

Trejót tényleg csak imádni lehet, és csodálói között ott áll az első sorban maga Robert Rodríguez is. Nehezen lehet olyan Rodríguez filmet találni, melyben ne szerepelt volna Danny Trejo, de így is nagy meglepetést jelentett (és most bizony spoiler következik), hogy egy kisebb mellékszerepben ő is felbukkant a The Book of Boba Fett legutóbbi részében.

Hirdetés

A Disney és a Lucasfilm nem nagyon foglalkozik a spoilerekkel, az új sorozatrészek bemutatója után nem sokkal már ott virítanak az összes platformjukon a friss karakterposzterek. Alább a három legújabb plakátot nézhetitek meg, melyek között ott van a Danny Trejo által alakított rankoridomár is.

A The Book of Boba Fett következő része holnap érkezik a Disney+-ra, kíváncsian várjuk, ezúttal milyen meglepetéseket tartogatnak majd az alkotók.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)