Hirdetés

A Robin Hood lett az év legnagyobb filmes bukása

|

Hollywood ismét megpróbált egy nagy blockbustert kihozni a klasszikus Robin Hood sztoriból, és ismét belebukott.

Hirdetés

Taron Egerton és Jamie Foxx sem menthette meg Robin Hoodot. A The Wrap jelentése szerint a film durván 14 millió dollárt volt képes összekaparni az első hetében, amivel sikeresen kiérdemelte az év legnagyobb blockbuster bukása címet.

Hirdetés

A Robin Hood ezzel magáénak tudhatja a legrosszabb nyitást a 90 millió feletti költségvetéssel rendelkező filmek közül. Ezen a kritikusok sem segítenek, akik egy lenyűgöző, 13 százalékos átlaggal jutalmazták a sztori legfrissebb verzióját. A film csodálatos hasalásához valószínűleg az is hozzájárult, hogy jelenleg olyan versenytársai vannak, mint a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei és a Ralph lezúzza a netet, hogy a Creed II-ről és a Grinchről ne is beszéljünk.

A Lionsgate nem örül, de majd rendbe hozzák a renomét a Hellboy reboottal és a John Wick következő felvonásával. Aztán ha ezek nem jönnek be, akkor 1-2 év múlva újra előkaparhatják majd Robint egy következő körre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)