Hirdetés

Robin Williams szeretett volna lenni a Harry Potter filmek Lupinja

|

Chris Columbus rendező egy új interjúban mesélt róla, hogy David Thewlis előtt ki akarta a szerepet.

Hirdetés

Nagyon nehéz nem öregnek érezni magunkat, mikor eszünkbe jut, hogy idén lesz 20 éves a Harry Potter és a bölcsek köve. A film nem csupán megismertetett a világgal olyan színészeket, mint Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint és Tom Felton, de a J.K. Rowling regényéből adaptált filmes franchise-t is beindította.

A kerek évforduló megünnepléseként a Total Film leült Chris Columbus rendezővel beszélgetni az alkotásáról, az interjúból pedig kiderült egy nagyon érdekes dolog is. 

Hirdetés

Columbus elárulta, hogy a hitelesség bizonyos fokának megőrzése érdekében a franchise egyik első szabálya az volt, hogy nem castingolnak amerikai színészeket (bár maga a rendező amerikai). Ez sok érdekes beszélgetéshez vezetett, az egyik ilyen pedig a legendás humoristához, Robin Williamshez kötődik, aki Remus Lupin szerepét szerette volna nagyon megszerezni. A rendező szerint nagyon nehéz volt megmondania Williamsnek, hogy amerikaiként nem kaphatja meg a karaktert, mivel mindegyik színész brit, nem tehet semmit az ügyben. 

Ti mit szóltatok volna hozzá, ha Robin Williams bújik Lupin professzor bőrébe?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)