Hirdetés

RoboCop Returns - dörzsölhetjük a tenyerünket az új Robotzsaru korhatárbesorolása láttán

|

Nem fognak finomkodni tegnap bejelentett új RoboCop film alkotói.

Hirdetés

Robotzsaru-rajongók tegnap váratlan örömhírt kaptak, ugyanis kiderült, hogy készül egy folytatás az 1987-es eredeti Robotzsaruhoz, a forgatókönyvet pedig Ed Neumeier és Michael Miner több évtizedes könyvéből gyúrja át Justin Rhodes. Egyetlen fontos kérdés megválaszolására viszont picit várnunk kellet, most azonban tényleg felhőtlen lehet a boldogság. 

Hirdetés

A Twitteren maga Neill Blomkamp, a RoboCop Returns rendezője nyugtatta meg azokat a rajongókat, akik a film korhatárbesorolása miatt aggódtak. Blomkamp elárulta, hogy az új Robotzsaru természetesen R-besorolást kap, így az ezzel járó összes brutális finomságra számítani lehet. A rendező egyébként CliffyB tweetjére válaszul erősítette meg a felnőtteket megcélzó besorolást.

Ti is örültök neki, hogy tényleg R-besorolást kap a RoboCop Returns?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)