Hirdetés

RoboCop Returns - új rendezővel élesztik újra a projektet

|

Az 1987-es eredeti film folytatásaként beharangozott projekt egy ideig parkolópályára került, most azonban kis átírás után újrakezdődnek a munkálatok.

Hirdetés

Paul Verhoeven rendező kult-klasszikussá vált akciófilmjét, a Robotzsarut több folytatás, sorozat, videojáték és egy reboot is követte, de az eredeti sikert egyszer sem sikerült megismételni. Pár éve kapott szárnyra a hír, hogy az 1987-es első részhez gyártanának folytatást, figyelmen kívül hagyva a későbbi részeket, úgy, ahogy tette ezt a Terminátor: Sötét végzet is. Ugyan egy ideig csend volt a projekt körül, azonban most ismét hallatott magáról, és hamarosan kezdődnek a munkálatok is. 

Hirdetés

A RoboCop Returnshöz már készült egy forgatókönyv, ráadásul az eredeti Robotzsaru írói is részt vettek az elkészítésében, amely Verhoeven filmjének cselekményét folytatná. Ekkor a rendezői széket még a District 9-t és az Elysium - Zárt világot is jegyző Neill Blomkamp foglalta el, azonban ő egy másik projekt kedvéért elhagyta a hajót:

"Kiszálltam a Robocopból. Épp egy új horror/thrillert forgatok és az MGM nem tud rám várni, most kell leforgassák a Robocopot. Izgatottan várom, hogy a rajongókkal együtt nézhessem a mozikban."

Helyét most Abe Forsythe vette át, aki eddig főként fekete humorral bőséggel nyakon öntött filmjeiről ismert, de ez persze semmit nem jelent, hiszen az éppen látványos sikert arató Jokert rendező Todd Phillips is a Másnaposok szériával vált ismertté. A hírek szerint jelenleg azon folynak a munkálatok, hogy egy kissé átdolgozzák a forgatókönyvet, azonban ha minden jól megy, akkor hamarosan már a szereplőválogatás híreiről számolhatunk be nektek.

Ti örültök egy újabb Robotzsaru filmnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)