Hirdetés

Robotcicával támad a Lightyear új előzetese

|

Buzz Lightyear eredettörténete nem csak azoknak szól, akik odáig vannak a Toy Story filmekért.

Hirdetés

Egészen érdekes módját választotta a Pixar a Toy Story franchise bővítésének, a Lightyear ugyanis egyszerre spin-off és eredettörténet, méghozzá azé az űrhajósé, akiről az egyik - ha nem a - legnépszerűbb játékfigurát, Buzz Lightyeart mintázták.

Az ifjú tesztpilótát, aki az egyelőre hét lakat alatt őrzött történet szerint space ranger lesz, Chris Evans szólaltatja meg az eredeti, angol nyelvű verzióban, de nem ő az egyetlen ismert név, aki a hangját adta a produkcióhoz. Taika Waititi mellett James Brolint (Josh Brolin szintén apját) is hallhatjuk majd, akárcsak Peter Sohnt, a Pixar animátorát.

Hirdetés

Utóbbinak jutott az egyik leghálásabb szerep, hiszen ő "kelti életre" a Buzz társául szegődő robotcicát, Soxot, akit várhatóan Zokninak keresztelnek majd a magyar fordítók, de még az sem zárható ki, hogy ennél kreatívabb megoldás születik. Lepjenek meg!

A Lightyear előreláthatóan június folyamán érkezik a hazai mozikba, az amerikai premier időpontját június 17-ére lőtte be a Disney. Ti megnézitek majd?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)