Hirdetés

Új Robotzsaru filmet készít a District 9 rendezője

|

Nem a reboot folytatódik, az eredeti sorozat bővül egy új epizóddal.

Hirdetés

Repülnek az évek, már négy év eltelt azóta, hogy elkészült Jose Padilha rendezésében a Robotzsaru remake, amitől a kritikusok sem olvadtak el és a moziknál sem robbantott kasszát. A MGM most mégis úgy döntött, hogy van még lehetőség a karakterben, a folytatást ráadásul egy igazán szimpatikus módon tervezik összehozni.

Hirdetés

RoboCop Returns címmel készülő új film ugyanis nem egy újabb reboot lesz, hanem az 1987-es eredeti Robotzsaru közvetlen folytatása. Ráadásul Justin Rhodes (aki egyébként az új Terminátor film könyvét is körmöli) azt a forgatókönyvet fogja újraírni, amit eredetileg Ed Neumeier és Michael Miner, vagyis az első film forgatókönyvírói évtizedekkel ezelőtt megálmodtak ideális folytatásként. Ezt akkor végül kukázták, most viszont az általuk megírt anyag adhatja az új mozi alapját. 

Már a rendező kilétére is fény derült. Nem más, mint District 9, az Elysium miatt is ismert és elismert Neill Blomkamp lesz az, aki levezényelheti az ambiciózus RoboCop Returnst. Remélhetőleg hamarosan még több infót kapunk az új filmről, ami kapcsán nagyon izgatottak lettünk. Titeket is felvillanyoz az új Robotzsaru híre? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)