Hirdetés

Saját filmet kaphat a Rocket Raccoon/Groot páros

|

Vin Diesel elmondása szerint James Gunn komolyan fontolgatja egy spin-off mozi készítését A galaxis őrzőinek két legkedveltebb szereplőjével.

Hirdetés

A fa és a mosómedve már így is a közönség kedvencei, köszönhetően a néhány hónapja indult Groot/Rocket Raccoon képregény sorozatnak. A fura duó A galaxis őrzőivel hódították meg a közönséget és azóta is tarolnak, nem lenne hát meglepő, ha saját filmet kapnának.

A két hőst Bradley Cooper és Vin Diesel szinkronzálják, és az utóbbi színész el is kotyogta, hogy komoly esély van egy spin-off mozira.

"Igazából James Gunnon múlik, hogy látunk-e valami ilyesmit a Végtelen háború után, de nagy valószínűséggel megvalósul a projekt."

Persze ha tényleg készül majd egy spin-off a párossal, akkor az még mindig csak évek múlva lesz esedékes. Az Infinity War második része 2019-ben kerül a mozikba, ami azt jelenti, hogy 2020-ig valószínűleg nem kapunk Groot/Rocket Raccoon filmet.

Addig azért még bőven látjuk majd párszor a Galaxis őrzőit, legközelebb például a Guardians of the Galaxy Vol. 2-ben, jövő év tavaszán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)