Hirdetés

Rocky Balboa nélkül, de csontrepesztő ütésekkel jön a Creed 3: itt az első trailer

|

Adonis Creed ezúttal gyermekkori barátjával kerül szembe, akinek szerepére a Marvel ügyeletes főgonoszát alakító színészt sikerült megnyerni.

Hirdetés

Noha Rocky Balboa szögre akasztotta a kesztyűt, van, aki továbbvigye az ő és riválisából lett legjobb barátja, Apollo Creed (Carl Weathers) örökségét. A Rocky franchise bővülése ugyanis zavartalanul folytatódik, még az sem akaszthatja meg, hogy Sylvester Stallone jogvitába keveredett a producerekkel.

A távlati tervekben szerepel egy Drago spin-off is, ám legközelebb a Michael B. Jordan által alakított Adonis Creednek, a néhai Apollo Creed fiának szoríthatunk a Ringben. Apollónak ez alkalommal különösen nehéz dolga lesz, ha győzni akar, mert a másik sarokban gyerekkori barátja, Damian Anderson áll vele szemben. Utóbbit az a Jonathan Majors formálja meg, aki az MCU Thanos utáni nagy főgonosza lesz Kang, a hódító szerepében. Kettejük párharca tehát nemcsak az erős és az ész küzdelme lesz, hanem az érzelmeké is.

Hirdetés

Stallone neve most csak produceri minőségben fog feltűnni a stáblistán, de a rajongók újfent láthatják Tessa Thompsont Bianca Taylorként, ahogy Phylicia Rashad is visszatér, mint Mary Anne Creed, Apollo özvegye és Adonis anyja, Wood Harry pedig ismét Tony "Little Duke" Evers, Adonis bőrébe bújik. Hogy csak egy cameo erejéig bukkan majd fel, vagy komolyabb szerepet játszik majd, azt nem tudni, de elvileg a Viktor Dragót eljátszó Florian Munteanuval is találkozhatnak majd a nézők.

A Creed III-at, Michael B. Jordan első rendezést az MGM tervei szerint 2023. március 3-án mutatják be az amerikai mozikban. Ti megnézitek majd?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)