Hirdetés

Rocky tanítványa kiütötte a drogos medvét és eltaposta a Marvel szuperhősét

|

A Creed 3 produkálta a Rocky franchise történetének legerősebb nyitását.

Hirdetés

Túlnyomórészt pozitív kritikák (bár a Puliwood nem szerette) kövezték ki az utat Michael B. Jordan első rendezése, a Sylvester Stallone részvétele nélkül forgatott Creed 3 számára a múlt heti premierig, amit követően álomszerű rajtot produkált a Rocky franchise legújabb, szám szerint kilencedik filmje. A Jordan által harmadjára eljátszott Adonis Creed és a régi sérelmeket megtorolni készülő gyerekkori barát, a Jonathan Majors által megformál Damien Anderson között óriási csatát ígérő produkció máris összeszedte az első 100 millió dollárját a mozikban, miközben mindössze 75 millióból forgatták.

Ezek után cseppet sem meglepő, hogy Jordan megerősítette, készül a negyedik rész, és spin-offokkal is terveznek. Az egyik potenciálisan Ivan Drago (Dolph Lundgren) fiára, Victor Drago (Florian Munteanu) karakterére fókuszálhat.

Hirdetés

A Creed 3 parádés nyitása egyúttal azt jelenti, hogy szó szerint agyonverte a mozikban a másfél hét alatt 52 millióig jutott és a filmes toplista harmadik helyére visszacsúszott Kokainmedvét, de a pillanatnyilag 420 millióhoz közelítő (419,6 milliónál tart) A Hangya és a Darázs: Kvantumániát is sikeresen távol tartotta a csúcstól. Ráadásul mivel a Marvel filmje alig valamivel nyitott erősebben (106,1) millióval, még az is előfordulhat, hogy a Creed 3 összesítésben lenyomja. Ez persze nagyban függ attól, hogy milyen ütemben esik majd vissza a nézőszám a következő hetekben.

Egy biztos, pokolian nehéz dolga lesz, mert március öldöklő küzdelmet hoz majd a mozikban: egymás után érkezik a Sikoly 6, a Shazam! Az istenek haragja, a John Wick: 4. felvonás és a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)