Hirdetés

Zsivány Egyes - már tudjuk, ki lesz Darth Vader hangja

|

Tegnap megerősítették, hogy Darth Vader szerepelni fog a következő Star Wars filmben, ma pedig egy újabb vele kapcsolatos bejelentést kaptunk.

Hirdetés

Míg Az ébredő Erőben rengeteg visszatérő karaktert láthattunk, a Zsivány Egyes egy kicsit más, mivel a múltban játszódik, és a mára már idősebb színészeket nehéz lenne berakni egy olyan szerepbe, ahol harminc évvel azelőtti önmagukat kell adniuk.

Mon Mothmát például új színésznő játssza, de Darth Vader helyzete egy kicsit könnyebb. Végig maszkban és jelmezben lesz, így neki csak egy hang kell: ez pedig így nem lehet más, mint James Earl Jones. Az információt Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke erősítette meg egy interjúban, és azt is elárulta, hogy Vader csak egy rövid, de fontos jelenetben lesz látható. 

A Zsivány Egyes arról szól, hogyan próbálták meg lázadók ellopni a Halálcsillag terveit. December 15-étől látható a hazai mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)