Hirdetés

Rogue Squadron lesz a következő Star Wars film címe, az is kiderült, ki rendezi

|

A cím alapján a legendás Zsivány osztagra koncentrál a következő Star Wars mozi.

Hirdetés

Nem az Ahsoka Tano lesz a mai éjszaka legfontosabb Star Wars híre. A Disney ugyanis leleplezte a következő Csillagok háborúja mozit: a 2023-ban érkező film címe pedig a következő: Star Wars: Rogue Squadron. Azt is megtudtuk, ki ül majd a rendezői székbe, ő pedig nem más, mint a Wonder Woman 1984 direktora, Patty Jenkins.

Magáról a cselekményről egyelőre nem árultak el részleteket, de az új Star Wars címe azért elég beszédes. A több videojátékban fontos szerephez jutó, és a Disney előtti korszakban saját regénysorozatot kapó Zsivány osztag ugyanis az Új Köztársaság egyik legismertebb és a rajongók általál leginkább kedvelt vadászgépes alakulata. 

Hirdetés

A Zsivány osztag élén pedig az a Wedge Antilles áll, akit szintén nem kell bemutatni a Star Wars-rajongóknak. Az elkövetkező hónapokban elvileg szépen lassan csepegtetik majd az információkat az új Csillagok háborúja mozifilm kapcsán, az pedig már most is világos, hogy tényleg el akarnak szakadni a trilógiás felosztástól és a Skywalker család történetétől. 

Nem merészkednek ugyan teljesen ismeretlen területekre, de a Star Wars: Rogue Squadron így is nagyon izgalmasnak hangzik. Reméljük, nem okoznak vele csalódást, egy ilyen cím legalább olyan gyorsan törheti össze a rajongók szívét, ahogy most megdobbantotta. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)