Hirdetés

Rommá gyúrt Chris Hemsworth és egy visszatérő szereplő a Thor: Love and Thunder új forgatási képén

|

Hivatalosan is véget ért a Thor: Love and Thunder forgatása, ezt egy ütős fotóval ünnepelték meg.

Hirdetés

Eddig csak félhivatalos forrásból tudtuk, hogy pont került a Thor: Love and Thunder forgatási munkálatainak végére, hiszen Luca Vanella sminkes posztolt erről az Instagramon. Most viszont maga Chris Hemsworth tett közzé egy fényképet, ezzel párhuzamosan pedig bejelentette, hogy tényleg véget ért a forgatás - egyúttal hálásan megköszönte a stáb munkáját. 

Két dolog szembetűnő a szóban forgó fotóra pillantva: az egyik mindenképpen az, hogy Hemsworth elképesztően ki van pattintva, a főhős fatönk vastagságú karokkal feszít a fényképen. A másik pedig a film írójának/rendezőjének visszatérése, Taika Waititi ugyanis ismét Korg jelmezében látható - a mókás kősziklaembert korábban is ő alakította.

Hirdetés

Egyelőre annyit tudunk a Thor: Love and Thunder történetéről, hogy valamilyen módon Natalie Portman karaktere, Jane Foster is megkapja Thor erejét, a főgonosz pedig a Christian Bale által alakított Gorr, az istenölő lesz.

Visszatér továbbá Valkyrie (Tessa Thompson), Sif (Jaimie Alexander), a Nagymester (Jeff Goldblum), valamint a teljes Galaxis Őrzői csapat, továbbá valamilyen szinten a skandináv "istenségek" mellett képviselteti magát a hellén panteon is, hiszen Russell Crowe-nak Zeusz szerepe jutott.

Íme az említett forgatási fotó:

A Thor: Love and Thunder a jelenlegi tervek szerint 2022 márciusában érkezik majd meg a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)