Hirdetés

Az X-akták sztárja is közreműködik az Amazon új sorozatában

|

Egy Japánban korábban már látott animációs sorozat nyugati változatát készíti el közösen az Amazon és a Studio Ghibli, a produkcióba pedig Gillian Anderson is besegít.

Hirdetés

Az Amazon egyre több tévé- és Netflix-nézőt szeretne a saját videós szolgáltatásához csábítani olyan komoly költségvetéssel készülő műsorokkal, mint az ütősnek ígérkező The Grand Tour. Nemrég bejelentették, hogy a gyerekeknek szóló sorozatok terén is erősítenek.

A három, frissen bejelentett sorozat közül az egyik a nyugati és a japán kultúra egy érdekes találkozása, a Ronja the Robber's Daughter ugyanis a Harisnyás Pippin írója, Astrid Lindgren egy gyerekkönyvének keleti feldolgozása, amit a Studio Ghibli készített el és mutatott be Japánban még 2014-ben. Az Amazonon ősszel bemutatkozó nyugati változatot Miyazaki Gorō, a nemrég visszavonult legenda, Myazaki Hayao fia rendezi, narrátorként pedig Gillian Anderson is részt vesz majd a 26 epizód elkészítésében.

A történetről elég sokat elárul a cím, ugyanis Ronja egyik legnagyobb kihívása lesz, hogy megbarátkozzon apja, egy hivatásos rabló foglalkozásával. De nagy szerep jut majd a szülőfaluja melletti, varázslényekkel teli erdőnek és Ronja egy másik törzsből származó barátjának is. A klasszikus Ghibli-filmek rajongóinak talán kicsit fura lehet a sorozat stílusa, ugyanis 3D-s hatású CGI-animációról van szó, amiből az alábbi videóban (ami az eredeti japán kiadás trailere) kaphattok egy kis ízelítőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)