Hirdetés

Bejelentették az első részleteket a Rontó Ralph folytatásáról

|

A Disney animációs filmje videojátékos utalásaival, belsős poénjaival és szerethető karakterekkel kényeztette a játékosokat 2012-ben, most pedig elérkezett az idő, hogy megismerjük a folytatás első konkrétumait.

Hirdetés

A videojátékok világában játszódó Rontó Ralph igencsak különleges volt a maga nemében, hiszen nem mindennap nézhetünk olyan animációs filmet a mozikban, amelyben egy klasszikus arcade játék lázadó főgonoszáról szól. A nézők vevők is voltak a különleges koncepcióra, több mint 470 millió dollárt hagytak ott a pénztáraknál, amelynek rendkívül örülhetett a Disney, hiszen mindösszesen 165 millióra rúgtak az előállítási költségek. 

A folytatást már nem sokkal a premier után bezengte a zenét szerző Henry Jackman, de most megkaptuk az első hivatalos részleteket is a második felvonásról. Az eredeti cím Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 lesz (magyarul talán NetRontó Ralph?), ahol már a sorrend is furcsa, arról nem is beszélve, hogy ezek a címek önmagukban is megállták volna a helyüket. Szerencsére a stáb ugyanaz marad, így Rich Moore újfent rendez és hozza a sztorit Phil Johnstonnal, míg Clark Spencer producerként egyengeti a projektet. 

A történetről egyelőre nem sokat tudni, de Moore azért elárulta a sajtóközleményben, hogy keményen dolgoznak egy olyan világ megteremtésén, amilyennek az internetet hisszük, de egy teljesen új, fantáziadús módon közelítik meg. Ami a karaktereket illeti, Ralph (John C. Reilly), Vanellope von Schweetz (Sarah Silverman), Fix-it Felix (Jack McBrayer) és Sergeant Calhoun (Jane Lynch) egyaránt visszatérnek, 2018. március 9-én láthatjuk őket viszont. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)