Hirdetés

Rossz hír érkezett a James Bond rajongóknak

|

Éveket várhatunk még, mire akcióba lendül a Daniel Craiget követő 007-es.

Hirdetés

A 2021-ben bemutatott No Time To Die-jal újabb érát zárt le a filmes formában 1962 óta futó James Bond-széria, megnyitva az utat a hetedik színész számára, aki magára ölti majd a brit titkos ügynök szmokingját az ikonikus Walther PPK-val.

Azt továbbra sem tudjuk, hogy ki lesz a szerencsés kiválasztott, miközben nemrég a jogtulajdonos MGM-mel együtt az egész franchise átkerült az Amazonhoz, amely a várakozásoknak megfelelően el is kezdte megerőszakolni az örökségét. A rajongók viszont abba kapaszkodhatnak, hogy a filmek felett továbbra is Barbara Broccoli és féltestvére, Michael G. Wilson gyakorolja az irányítást, akik apjuktól, az egész sorozatot beindító Albert R. Broccolitól vették át a stafétát.

Hirdetés

A Brit Filmintézet a napokban egy zárt körű ünnepséget tartott a testvérpár érdemeinek elismerésére, amelyet az M-ügynököt alakító Ralph Fiennes és a Moneypenny szerepében látható Naomie Harris prezentált. Az eseményre meghívott Deadline-nak sikerült elkapnia pár szóra Broccolit, a lap pedig nem hagyta ki a ziccert, és rákérdezett, hogy mi a helyzet az új James Bond kiválasztásával.

"Senki sincs versenyben. Azon dolgozunk, hogy merre menjünk tovább a karakterrel, egyelőre még ezt beszéljük át. Nincs még forgatókönyv, és nem is tudunk előállni vele, amíg nem döntjük el, hogyan közelítjük meg a következő filmet, mert valójában ez Bond újbóli feltalálása. Újra feltaláljuk, hogy ki ő, és ehhez idő kell. Azt mondanám, hogy a forgatás még legalább két év múlva kezdődik."

- adott egyszerre lelombozó és lelkesítő választ a legendás producer. Lelombozót, hiszen ezek szerint még legalább 3 év, de inkább 4 év, mire láthatjuk az új 007-es kalandot, másrészt viszont lelkesítőt is, hiszen jó látni, hogy a készítők nem siettetik a franchise-t. Ez abszolút bölcs döntés a részükről, mivel bizonyára a közönségnek sem árt az előző érában szerzett élmények ülepítése, hogy tényleg nyitottan fogadja a Craig-féle Bond utódját.

A színészváltások sorában a leghosszabb időt egyébként eddig a két filmben feltűnt, Craig komorabb Bondjának előképét hozó Timothy Dalton és Pierce Brosnan közötti átmenet vette igénybe, amikor is 6 évig maradtak 007-es nélkül a rajongók. Ennek hátterében nem a kiválasztási folyamat, hanem a franchise válsága állt, amely ekkor még a megszűnéstől sem állt messze, a hatalmas sikert arató Aranyszemmel azonban a Broccoli-Wilson párosnak sikerült visszakormányoznia az élvonalba.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)