Hirdetés

Folytatódik a WandaVision?

|

A kérdésre Matt Shakman, a WandaVision rendezője adott választ a következő epizód érkezésének apropóján.

Hirdetés

Hatalmas sikernek könyvelhető el a WandaVision, mely az MCU 4. felvonásának első fejezeteként vonul be a történelembe. A sorozat az Endgame után játszódik, Skarlát Boszorkány életének egy rövid szakaszát (Elizabeth Olsen) követhetjük nyomon, amint részről részre más elképzelt világban próbálja feldolgozni, hogy elvesztette Víziót.

Azért is fontos, mert egyes MCU-s karaktereket is visszahozott: feltűnt például Darcy Lewis (őt a Thor: Sötét Világban láttuk utoljára), Jimmy Woo (A Hangya és a Darázsban volt Scott Lang felügyelője), de még Pietro Maximoff (Wanda testvére, ő halt meg az Ultron korában) is szerepet kapott egy ötletes cameo formájában.

Hirdetés

A héten érkező szezonzáró apropóján adott interjút Matt Shakman, a WandaVision rendezője, aki sajnos lehangolóan nyilatkozott a folytatással kapcsolatban.

"Egyáltalán nincs tervben, hogy második szezont kapjon a WandaVision - persze ez még később változhat. Minden a sztoritól függ. Arra koncentráltunk, hogy ezt a sztorit át tudjuk adni 9 részben, reméljük, hogy mindenkinek szórakoztató és meglepő lesz a lezárás."

Sajnálatos, viszont érthető, hogy a Marvelnél most nem a WandaVision folytatása a prioritás. Az MCU nemsokára tovább bővül a The Falcon and the Winter Soldier és a Loki sorozatokkal, melyek szintén majd a Disney+-on lesznek elérhetőek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)