Hirdetés

Rossz hírekkel szolgált az Alien 5 producere

|

A producer szerint nem áll jól a szénája a hosszú ideje tervezett produkciónak.

Hirdetés

Tulajdonképpen az 1997-es Alien 4. - Feltámad a Halál óta tervben van az Alien 5, amiben természetesen Sigourney Weaver is visszatérne. Weaver először 1979-ben tűnt fel és központi szereplője volt a korábbi négy Alien filmnek, amikből mindenki megtanulta Ellen Ripley nevét. A kerakter A nyolcadik utas: a Halálban ismertük meg, amiben altisztként tűnt fel a Nostromo fedélzetén.

Ezután Ellen Ripley története hosszan íródott, egyszer még öngyilkos is lett, ám ebből is visszatért. A sztori tehát igen csavaros, az ötödik epizód elkészítését azonban látszólag senki nem akarja finanszírozni.

Hirdetés

Walter Hill, az Alien 5 producere nemrégiben a The Hollywood Reporternek adott interjút, amiben elmondta, ő és a csapata felajánlotta a filmet a Disneynek, a döntéshozók azonban nem voltak túlzottan befogadóak az ötlettel kapcsolatban.

"A Disney döntéshozói (hozzájuk kerültek a Fox 2019-es felvásárlása után az Alien jogok - a szerk.) nem érdeklődtek a projekt (Sigourney Weaverrel készülő Alien 5 film - szerk.) iránt. Volt egy jó sztorim Ripley karakterével és Sigourney is szívesen megcsinálta volna."

A Hill által megosztott információ semmiképpen sem biztató, a franchise rajongóinak azonban így sincs okuk a szomorkodásra, hiszen az FX most is dolgozik egy televízióba szánt produkción, amit Noah Hawley (Fargo) vezet, közben pedig a 20th Century Studios is munkálkodik egy filmen, aminek az írója és rendezője a Vaksötéten is tevékenykedő Fede Alvarez lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)