Hirdetés

Rossz hírt kaptunk a The Last of Us sorozat kapcsán

|

Az HBO egyik fejese nyilatkozott a szériáról.

Hirdetés

Tele lesz az idei év videojátékos és geek vonatkozású sorozatokkal, filmekkel. Még úgy is sok érdekességre számíthatunk, hogy néhány széria premierdátuma bizonytalan, csúszhat, ha a készítők úgy ítélik meg, szükség van a halasztásra.

Bizonytalan volt, hogy a Csernobilt jegyző Craig Mazin, a Naughty Dog számos kiváló játékáért felelős Neil Druckmann, valamint az HBO projektje, a The Last of Us sorozat elkészülhet-e 2022 végéig, de most kaptunk egy konkrét választ - igaz, nem olyat, aminek őszintén örülni tudunk.

Hirdetés

"Biztosan nem kerül adásba 2022-ben; még forgatnak Kanadában. Úgy gondolom, 2023-ban láthatjátok majd. Megnéztem néhány korai epizódot, és nagyon izgatott vagyok."

- nyilatkozta az HBO tartalmi vezetője, Casey Bloys a Deadline-nak adott interjújában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az szinte biztos, hogy még idén kiadják az első előzetest - ha már kész epizódok vannak (még úgy is, hogy finomításra szorulnak), ennek nem látni akadályát. Aztán majd kiderül. 

Mindenesetre pletykálják, hogy legalább a The Last of Us PS5-ös remake-je, illetve a The Last of Us Part II kibővített, Director's Cut változata megjelenhet 2022-ben, ahogy számíthatunk arra is, hogy elmerülhetünk a leválasztott multis módban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)