Hirdetés

Nicolas Cage készítette el 2014 legrosszabb filmjét

|

Legalábbis a kritikákat összesítő Rotten Tomatoes statisztikái szerint, akik egy Top 10-es listát állítottak össze a legtöbbet ekézett filmekből.

Hirdetés

Nicolas Cage már jó ideje alulteljesíti az elvárásainkat, így tulajdonképpen már meg sem lepődünk rajta, hogy az egyik új projektje kapta a Rotten Tomatoes-tól a nem éppen megtisztelő "2014 legrosszabb filmje" titulust.

A nagyjából 16 millióból forgatott apokaliptikus thriller a nullszaldósnál kicsivel jobban távozott a pénztáraktól, azonban Nicolas Cage neve képtelen volt megmenteni a kritikusok haragjától, így a Rotten Tomatoes listája szerint a Left Behind, vagyis a magyar DVD-ken Az otthagyottak névvel keresendő film volt 2014 legblődebb darabja. Mutatjuk, hogy miről van szó:

Persze a felhozatal többi tagját sem kell félteni a túlzott teljesítéstől, még Adam Sandler is helyet kapott sereghajtóként:

1. Az otthagyottak (Left Behind)
2. Én, Frankenstein (I, Frankenstein)
3. Herkules legendája (The Legend of Hercules)
4. Are You Here
5. A Haunted House 2
6. Grace: Monaco csillaga (Grace of Monaco)
7. Vámpírakadémia (Vampire Academy)
8. A mogyoró-meló (The Nut Job)
9. Téli mese (Winter's Tale)
10. Kavarás (Blended) 

Ti egyetértetek a Rotten Tomatoes kritikáinak összegzésével? Valóban a fenti filmek voltak 2014 legrosszabb címei?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)