Hirdetés

Rövid, videojátékos különkiadást kapott a Rick és Morty

|

Régi játékokat idéz a Rick and Morty in the Eternal Nighmare Machine című különkiadás.

Hirdetés

Nem kell már sokat várnunk arra, hogy az ötödik évaddal visszatérjen a Rick és Morty, ráadásul mind az új szezon, mind az eddigiek felkerülnek majd az HBO GO kínálatába. Az adult swim a következő évad június 20-ai premierjéig is szeretne szórakoztatni minket, így a napokban megjelent egy különkiadás, amit az Instagramon probzzzz néven megtalálható, pixel artban utazó művész, Paul Robertson készített.

A Rick and Morty in the Eternal Nightmare Machine egy húszperces epizód, amiben egy rakás videojátékos és a sorozathoz kapcsolódó utalás feltűnik, illetve az egész úgy néz ki, mint egy (nagyon szép) 8-bites játék.

Hirdetés

Az nyilván egyértelmű, hogy ha ez játékként is elkészülne, azonnal játszanánk, viszont amíg erre sor nem kerül, marad mobilon a Pocket Mortys, VR-ban meg a Virtual Rick-ality. Most pedig adjátok át magatokat az élménynek, próbáljátok kiszúrni az összes utalást, van pár: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)