Hirdetés

Rövidke új előzetes emlékeztet minket a Star Wars: The Mandalorian 2. évadára

|

Kicsivel több mint két hét múlva indul a Star Wars: The Mandalorian következő felvonása, ennek kapcsán érkezett most egy rövidebb reklámspot.

Hirdetés

Nem kell már sokáig várnunk Din Djarin és a "gyermek" (vagyis ahogy a köznyelv ismeri, bébi Yoda) kalandjának folytatására, ezt pedig érzi a Disney és a Lucasfilm is.

Az első előzetest láthattuk már egy ideje, a minap viszont új posztereket kaptunk, most pedig egy rövidke tévéspot jellegű teaser trailer is érkezett a Star Wars: The Mandalorian 2. évadához.

Hirdetés

A friss videóban nem sok újdonságot látunk, egyetlen jelenetet érdemes talán kiemelni, ebben Mandó jetpacket használva menekül el szorult helyzetéből. A Star Wars: The Mandalorian 2. évada egészen pontosan október 30-án indul, természetesen csak és kizárólag a Disney+ streamingplatformon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)