Hirdetés

Ruby Rose elég durva vádakkal állt elő a Batwoman kapcsán, a Warner reagált

|

Elég sötét sztori árnyékolja be az amúgy sem túl fényes Batwoman sorozat kulisszáit.

Hirdetés

Tavaly májusban derült ki, hogy mindösszesen egyetlen leforgatott évad után kilépett a sorozat főszereplőnője, Ruby Rose a The CW Batwoman szériájából. Rose akkor még nem indokolta meg a döntést, később viszont azt nyilatkozta, hogy a munkálatok során derült ki a latexallergiája, ami pokollá tette a forgatást, valamint komolyan megviselte az az eset is, amikor egy alkalommal megsérült a nyakcsigolyája, amit műteni is kellett. A staféta tehát átadásra került, és folytatódott is a sorozat, pár napja már a harmadik szezon is elkezdődött, de az ügy nem várt fordulatot hozott. 

Ruby Rose az Instagramján osztotta meg, hogy mi is történt pontosan, mindezt pedig a The CW, Caroline Dries showrunner, valamint Sarah Schechter és Greg Berlanti producerek megjelölésével tette meg.

Hirdetés

Rose azzal kezdte, hogy több sérülést is elszenvedett a forgatások során, ezek közül az egyiknél már 10 nappal a műtét után arra kötelezték, hogy menjen vissza dolgozni, különben kirúgták volna miatta a teljes stábot, a lelki zsaroláshoz pedig még azt is hozzátették, hogy milliókat veszítene miatta a stúdió.

Tehát ahelyett, hogy hagyták volna rendesen felgyógyulni némi átszervezéssel és átírással, inkább burkoltan megfenyegették, amelyben állítólag a Warner Bros. Television volt elnöke, Peter Roth volt a fő ludas (aki sokszor illetlenül is viselkedett velük). 

De nem csak a színésznő sérült meg a produkció alatt, elmondása szerint nagyon rosszul bántak a műsoron dolgozókkal: két kaszkadőr meghalt; az egyik stábtag harmadfokú égési sérülést szenvedett a teljes testén, őket pedig nem küldték terápiára, pedig sokkot kaptak, amikor látták, ahogy lejön az arcáról a bőr; egy másiknak a végtagjai bénultak le és őt hibáztatták, mondván telefonált, noha ez titkárnőként a feladatai közé tartozott.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Rose azt is megjegyezte, hogy felkérték egy szexjelenet elkészítésére, de olyan kevés felkészülési idővel, hogy még eközben is sikerült sérülést szenvednie, ami majdnem megvakította. Dougray Scott színészt pedig azzal vádolta, hogy vállalhatatlanul viszonyult a női kollégáihoz, szóban és fizikailag is bántalmazta őket, de semmit sem történt, mikor jelentette ezeket.

A színésznő vádjait nyilván a Warner Bros. Television sem hagyta szó nélkül. A közlemény alapján a WB TV azért élt a jogával, hogy ne hosszabbítsák meg Ruby Rose szerződését a második évadra, mert állítólag több panaszt is kaptak a stábtagoktól a viselkedésével kapcsolatban.

Ezeket az eseteket alaposan, az érintettekre való figyelemmel privát módon vizsgálták ki, és kiértékelve a helyzetet úgy döntöttek, hogy nem szeretnék Rose-zal folytatni a közös munkát. Ezt az álláspontot osztja a megvádolt Dougray Scott is, aki egyúttal cáfolta az ellene felhozott vádakat. 

Nehéz ezek alapján megállapítani, hogy kinek van igaza, de nem is a mi dolgunk ítéletet hozni, azt majd megteszi a bíróság, ha oda kerül az ügy. Ti mit gondoltok erről az egészről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)