Hirdetés

Ruby Rose otthagyta a Batwoman sorozatot, új főszereplőt kell találni

|

Új színésznőt keresnek Kate Kane, azaz Batwoman szerepére. A Warner máris lefektetett egy kritériumot, amelynek mindenképp meg kell felelnie majd az új jelöltnek.

Hirdetés

Deadline számolt be elsőként arról, hogy értesüléseik szerint mindössze egyetlen leforgatott évad után lelép a The CW-féle Batwoman sorozat főszereplőnője, Ruby Rose. A The CW csatornának fel van adva a feladat, ugyanis már berendelték a második szezont is, így viszont újra kell kasztingolni a szerepet. 

Hirdetés

Ruby Rose egyelőre nem indokolta meg döntését, de hosszasan búcsúzkodott az egész stábtól, a csatornától, és magától a Warner stúdiótól is, nem győzte hangsúlyozni, mennyire hálás mindenkinek a lehetőségért - ettől persze még a háttérben meghúzódhatnak komoly ellentétek is, de valószínűleg ezeket nem kötik egyhamar az orrunkra, már ha egyáltalán bármiféle szó van ilyesmiről. A Warner tévés részlegének illetékesei gyorsan leszögezték, hogy új főhősnőt fognak találni, és folytatódik a Batwoman sorozat, amellyel hosszútávra terveznek. Azt is nyomatékosították, hogy a Batwomant alakító új színésznő is mindenképp az LGBTQ+ közösség tagja lesz majd, hiszen Batwoman, azaz Kate Kane a DC képregényes univerzum egyik legfontosabb queer karaktere. 

Mindenki döntse el maga, hogy az utóbbi szempont mennyire elengedhetetlen egy színésznő esetében. Abszolút zárójelben jegyzem meg, hogy sokkal szegényebb lett volna például a sorozatnézők tömege, ha a How I Met Your Mother széria alkotói is előre kikötik, hogy a világ legnagyobb nőcsábászát, Barney Stinsont csak és kizárólag heteroszexuális színész játszhatja el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)