Hirdetés

Russell Crowe eredetileg teljesen mást játszott volna a Thor: Szerelem és mennydörgésben

|

Lett volna nagy pislogás, ha tényleg így alakul.

Hirdetés

Már az előzetesek is elárulták, és hosszú ideig cikkezett róla a média is, így egyáltalán nem titok, hogy a nemrég bemutatott Thor: Szerelem és mennydörgésben Russell Crowe is szerepet kapott, egészen pontosan Zeuszt, a hellén istenek vezetőjét alakította az 58 éves ausztrál színész.

Könnyel alakulhatott volna azonban úgy is az élet, hogy egy teljesen más, és valljuk be, sokkal elborultabb karaktert osztanak rá, legalábbis ez derült ki most pár vázlatrajzból. 

Hirdetés

A rajzok arról árulkodnak ugyanis, hogy az első tervek szerint Crowe nem Zeuszt, hanem magát a Sátánt alakította volna a filmben. Két rajzot is tudunk nektek mutatni ezek kapcsán, melyekben közös, hogy patás lábbakkal ábrázolják a karaktert, illetve mindkét képen egy emberi lábat majszol a jó öreg Sátán. 

A képeket a közöségi médiában publikáló Miles Teves szerint az ausztráliai Odd Studio rendelte meg ezeket a rajzokat, és instrukcióként annyit kapott, hogy elképzelhető, Russell Crowe-nak lesz egy mókás cameója az új Thor moziban. Nos, a színész tényleg felbukkant a filmben, de nem patás ördögként.

Tevesnek egyébként azután is le kellett adnia egy rajzot, hogy kiderült, nem Crowe kapja Sátán szerepét. Ekkor már egy teljesen szörnyszerű alakot álmodott meg:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Zeusz egyébként a Thor: Szerelem és mennydörgés egyik stáblistás jelenetében is kapott pár fontos pillanatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)