Hirdetés

Russell Crowe-val bővült a Kraven, a vadász stábja

|

Újabb karaktert ismerhetünk meg a Sony Spider-Man-univerzumából.

Hirdetés

Egyre telítettebb a Sony szuperhős-univerzuma. A THR a minap hozta nyilvánosságra, hogy Russell Crowe is csatlakozott a Kraven the Hunter stábjához, ami tulajdonképpen egy Pókember spin-off, amiben a Marvel hősének egyik ellenségére fókuszálnak majd. Russell Crowe kifejezetten jó választás, hiszen nem ez lesz az első képregényre alapuló projektje.

A bejelentésben arról nem beszéltek, hogy Crowe kit fog játszani a filmben, azt viszont már biztosan tudjuk, hogy a címadó karaktert, Kravent Aaron Taylor-Johnson alakítja majd. Crowe korábban már eljátszotta többek között Superman apját a Man of Steelben, hamarosan pedig Zeust testesíti meg a Thor: Szerelem és mennydörgésben.

Hirdetés

A Kraven a negyedik, Pókemberhez kapcsolódó, de a hálószövőt nékülöző filmje lesz a Sonynak. Az első Venom hatalmas siker volt, közel 900 millió dollárt hozott 2018-ban, míg 2020-ban a folytatás 500 millió környékén termelt világszerte.

A harmadik majd a Morbius lesz, ami már hosszú ideje lóg a levegőben, a Sony azonban nagyon nehezen talált neki megfelelő időpontot. Végül, de nem utolsósorban pedig néhány nappal ezelőtt jelentették be, hogy egy Madam Web film is készül, amiben Dakota Johson is feltűnik majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)